Brivo is simpelweg beter

Onze missie is het beschermen van levens, bezittingen en faciliteiten met de beste producten en diensten, van mensen die een passie hebben voor kwaliteit

Brivo is… Origineel

Als pionier in cloud-gebaseerde toegangscontrole lopen wij voorop in de categorie die wij meer dan 20 jaar geleden hebben gecreëerd. In 2002 lanceerden wij ons cloud-gebaseerde beveiligingsplatform en onze producten en blijven baanbrekend in de branche.

Brivo is... Partner-gericht

Onze partners zijn pioniers.
Zij zagen het potentieel van cloud-gebaseerde toegangscontrole en installeerden verbonden beveiligingsapparaten in hun eigen faciliteiten en voor hun klanten.
Wij blijven partners vooropstellen in onze visie om betere beveiliging te leveren.

Brivo is...Veilig

Elke beveiliging is nu cyberveilig, omdat elk elektronisch apparaat en elk softwaresysteem dat voor fysieke beveiliging wordt gebruikt, eerst aan de eisen van cybersecurity moet voldoen. Ook hiermee is Brivo vroeg begonnen, met meer dan 10 jaar onafhankelijke cybersecurity-audits.

Brivo is... Toegewijd aan service

De Brivo-gemeenschap bestaat uit sterke en bedachtzame mensen die het verschil maken.
Onze 24/7- support teams zetten voor elke klant die extra stap. Via de telefoon, chat of persoonlijk, om ervoor te zorgen dat wij onze beloften nakomen.

Brivo is... Diversiteit

Wij streven ernaar een divers team van professionals op te bouwen die uitblinken in hun vakgebied.
Wij bestaan uit groepen zoals ons Diversity, Equity, and Inclusion (DEI) Committee, dat zich inzet om de belangrijkste wereldwijde uitdagingen van vandaag te begrijpen en aan te pakken.

Belofte van de CEO

Bij Brivo combineren we de beste service met de beste technologie om u simpelweg betere beveiliging te bieden

Lees meer over onze producten

"

Aankoopproces

Praat met ons over uw project
Maak contact met een partner
Krijg een oplossing op maat