Brivo toegankelijkheidsverklaring (4.27.2022)

De Brivo-website is niet ontworpen voor of bedoeld ter ondersteuning van rechtstreekse verkoop aan consumenten, aangezien zij haar producten aanbiedt via vooraf gekwalificeerde wederverkopers of aan vooraf gekwalificeerde kopers. Niettemin zet Brivo zich in om onze website toegankelijk te maken voor bezoekers met een legitiem belang bij de site, waaronder bezoekers met een handicap. In overeenstemming met dit doel hebben wij verschillende stappen ondernomen om onze site te verbeteren en de bruikbaarheid ervan te vergroten voor mensen die het web gebruiken met behulp van ondersteunende technologie. Wij laten ons daarbij leiden door de richtlijnen voor de toegankelijkheid van webinhoud, versie 2.1, Niveau AA (WCAG 2.1 AA). Wij zullen onze digitale middelen blijven verbeteren om toegankelijke ervaringen te bieden. Als u problemen ondervindt bij de toegang tot de inhoud van onze website, kunt u contact opnemen met 866-692-7486 voor hulp en om feedback te geven.

Om te voldoen aan ons streven naar toegankelijkheid, wordt in deze richtlijnen uitgelegd hoe we webinhoud toegankelijk kunnen maken voor mensen met een breed spectrum aan handicaps. Door ons aan deze richtlijnen te houden, kunnen wij ervoor zorgen dat de website toegankelijk is voor blinden, mensen met motorische of visuele handicaps, mensen met cognitieve handicaps…

Deze website maakt gebruik van verschillende technologieën die bedoeld zijn om ze te allen tijde zo toegankelijk mogelijk te maken. Wij maken gebruik van een toegankelijkheidsinterface die personen met specifieke handicaps in staat stelt de UI (gebruikersinterface) van de website aan te passen en deze naar hun persoonlijke behoeften in te richten.

Bovendien maakt de website gebruik van een op AI gebaseerde toepassing die in de achtergrond draait en het toegankelijkheidsniveau voortdurend optimaliseert. Deze toepassing past de HTML van de website, de functionaliteit en het gedrag aan voor schermlezers die door blinde gebruikers worden gebruikt, en voor toetsenbordfuncties die door personen met motorische handicaps worden gebruikt.

Schermlezer- en toetsenbordnavigatie
Onze website implementeert, naast diverse gedragswijzigingen, de ARIA-attributen (Accessible Rich Internet Applications) techniek om ervoor te zorgen dat blinde gebruikers die met screenreaders de website bezoeken, de functies ervan kunnen lezen, begrijpen en ervan kunnen genieten. Zodra een gebruiker met een schermlezer op uw site komt, wordt hem onmiddellijk gevraagd het schermlezerprofiel in te voeren, zodat hij uw site effectief kan bekijken en bedienen. Hier ziet u hoe onze website een aantal van de belangrijkste vereisten voor schermlezers dekt:

 1. Optimalisatie voor schermlezers: om een voortdurende conformiteit te garanderen, voeren we een proces uit dat de onderdelen van de website van boven tot onder leert kennen, zelfs wanneer de website wordt bijgewerkt. In dit proces voorzien we schermlezers van zinvolle gegevens met behulp van de ARIA-attributenreeks. Wij leveren bijvoorbeeld nauwkeurige formulierlabels; beschrijvingen voor actie-iconen (social media-iconen, zoek-iconen, winkelwagen-iconen…); validatiebegeleiding voor formulierinvoer; element-functies zoals knoppen, menu’s, modale dialogen (popups), en andere.

  Bovendien scant het achtergrondproces alle afbeeldingen van de website. Het biedt een nauwkeurige en zinvolle beschrijving op basis van beeld-object-herkenning als een ALT-tag (alternatieve tekst) voor beelden die niet beschreven zijn. Het zal ook teksten extraheren die in het beeld zijn opgenomen met behulp van een OCR-technologie (optische karakterherkenning). Om schermlezeraanpassingen op elk moment in te schakelen, hoeven gebruikers alleen maar de toetsencombinatie Alt+1 in te drukken. Gebruikers van schermlezers krijgen ook automatische aankondigingen om de schermlezer-modus in te schakelen zodra ze de website bezoeken.

  Deze aanpassingen zijn compatibel met populaire schermlezers zoals JAWS, NVDA, VoiceOver en TalkBack.

 2. Optimalisatie van toetsenbordnavigatie: het achtergrondproces past ook de HTML van de website aan en voegt verschillende gedragingen toe met behulp van JavaScript-code om de website bedienbaar te maken met het toetsenbord. Dit omvat de mogelijkheid om door de website te navigeren met de Tab en Shift+Tab toetsen, dropdowns te bedienen met de pijltjestoetsen, ze te sluiten met Esc, knoppen en links te activeren met de Enter toets, te navigeren tussen radio- en checkbox-elementen met de pijltjestoetsen, en ze in te vullen met de Spatiebalk of Enter toets.

  Bovendien zullen toetsenbordgebruikers op elk moment content-skip menu’s beschikbaar vinden door op Alt+2 te klikken, of als het eerste element van de site tijdens het navigeren met het toetsenbord. Het achtergrondproces behandelt ook geactiveerde popups door de toetsenbordfocus ernaartoe te verplaatsen zodra ze verschijnen, en niet toe te staan dat de focus naar buiten afdwaalt.

  Gebruikers kunnen ook sneltoetsen gebruiken zoals “M” (menu’s), “H” (koppen), “F” (formulieren), “B” (knoppen), en “G” (afbeeldingen) om naar specifieke elementen te springen.

Ondersteunde profielen voor gehandicapten op onze website

 • Epilepsie-veilig profiel: met dit profiel kunnen mensen met epilepsie veilig gebruik maken van de website door het risico op epileptische aanvallen als gevolg van knipperende animaties en riskante kleurencombinaties uit te sluiten.
 • Profiel voor slechtzienden: dit profiel past de website aan zodat deze toegankelijk is voor de meeste slechtzienden, zoals slechtziendheid, tunnelvisie, cataract, glaucoom, enzovoort.
 • Profiel voor cognitieve handicaps: dit profiel biedt verschillende hulpfuncties om gebruikers met cognitieve handicaps, zoals autisme, dyslexie en CVA, te helpen zich gemakkelijker op de essentiële elementen te concentreren.
 • ADHD-vriendelijk profiel: dit profiel vermindert afleidingen en ruis aanzienlijk, zodat mensen met ADHD en neurologische ontwikkelingsstoornissen gemakkelijker kunnen browsen, lezen en zich concentreren op de essentiële elementen.
 • Profiel voor blinde gebruikers (Schermlezers): dit profiel past de website aan zodat deze compatibel is met schermlezers zoals JAWS, NVDA, VoiceOver, en TalkBack. Op de computer van de blinde gebruiker is een schermlezer geïnstalleerd, en deze site is daarmee compatibel.
 • Toetsenbordnavigatieprofiel (motorisch gehandicapten): met dit profiel kunnen motorisch gehandicapten de website bedienen met behulp van het toetsenbord Tab, Shift+Tab en de Enter-toetsen. Gebruikers kunnen ook sneltoetsen gebruiken zoals “M” (menu’s), “H” (koppen), “F” (formulieren), “B” (knoppen), en “G” (afbeeldingen) om naar specifieke elementen te springen.

Extra UI, ontwerp, en leesbaarheid aanpassingen

 1. Lettertype-aanpassingen – gebruikers kunnen de grootte vergroten en verkleinen, de familie (het type) veranderen, de spatiëring, uitlijning, regelhoogte en meer aanpassen.
 2. Kleuraanpassingen – gebruikers kunnen verschillende kleurcontrastprofielen selecteren, zoals licht, donker, omgekeerd en monochroom. Bovendien kunnen gebruikers kleurenschema’s van titels, teksten en achtergronden verwisselen met meer dan zeven verschillende kleuropties.
 3. Animaties – epileptische gebruikers kunnen alle lopende animaties stoppen met een klik op een knop. Animaties die door de interface worden aangestuurd zijn onder meer video’s, GIF’s, en CSS knipperende overgangen.
 4. Inhoud accentueren – gebruikers kunnen kiezen om essentiële elementen zoals links en titels te benadrukken. Ze kunnen er ook voor kiezen om alleen gefocuste of zwevende elementen te markeren.
 5. Geluid dempen – gebruikers met gehoorapparaten kunnen hoofdpijn of andere problemen ondervinden door het automatisch afspelen van geluid. Met deze optie kunnen gebruikers de hele website onmiddellijk dempen.
 6. Cognitieve stoornissen – wij maken gebruik van een zoekmachine die gekoppeld is aan Wikipedia en Wiktionary, zodat mensen met cognitieve stoornissen de betekenis kunnen ontcijferen van zinnen, initialen, jargon, en andere.
 7. Extra functies – wij stellen gebruikers in staat de cursorkleur en -grootte te wijzigen, een afdrukmodus te gebruiken, een virtueel toetsenbord in te schakelen, en vele andere functies.

Ondersteunende technologie en browsercompatibiliteit
Wij streven ernaar zoveel mogelijk browsers en ondersteunende technologieën te ondersteunen, zodat onze gebruikers de voor hen meest geschikte hulpmiddelen kunnen kiezen, met zo weinig mogelijk beperkingen. Daarom hebben wij hard gewerkt om alle belangrijke systemen te kunnen ondersteunen die meer dan 95% van het marktaandeel van de gebruikers uitmaken, waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera en Microsoft Edge, JAWS, en NVDA (schermlezers), zowel voor Windows- als MAC-gebruikers.

Opmerkingen, commentaar en feedback
Ondanks onze uiterste inspanningen om iedereen in staat te stellen de website aan zijn behoeften aan te passen, kunnen er nog steeds pagina’s of onderdelen zijn die niet volledig toegankelijk zijn, waarvan de toegankelijkheid zich in het proces bevindt, of waarvoor een adequate technologische oplossing ontbreekt om ze toegankelijk te maken. Toch zijn wij voortdurend bezig onze toegankelijkheid te verbeteren, de opties en functies ervan toe te voegen, bij te werken en te verbeteren, en nieuwe technologieën te ontwikkelen en toe te passen. Dit alles is bedoeld om een optimaal niveau van toegankelijkheid te bereiken na de technologische vooruitgang. Als u contact wilt opnemen met de eigenaar van de website, kunt u gebruik maken van de volgende e-mail marketing@brivo.com

Product
Bij Brivo zijn we van mening dat onze producten voor iedereen gemakkelijk te gebruiken moeten zijn. We werken eraan om onze producten toegankelijk te maken en conform de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) niveau AA van het World Wide Web Consortium (W3C).

Dit is een voortdurende, iteratieve inspanning, die onder meer inhoudt dat functies toetsenbord- en schermlezervriendelijk worden gemaakt, en dat er voldoende kleurcontrast, eenvoudige instructies en leesbare lettergroottes zijn.

We horen graag uw feedback over de toegankelijkheid van onze producten. Als u problemen ondervindt, stuur dan een e-mail naar accessibility@brivo.com.